PUNCTe Utilizatori Recomandati

Detalii si conditii generale

 

In momentul in care folositi link-ul de afiliat, se considera ca sunteti implicit de acord cu regulamentul si prevederile stabilite pentru acest program.

Programul PUNCTe Utilizatori Recomandati se desfasoara incepand cu 1 Marite 2012, pe intreg teritoriul Romaniei.

La program poate participa orice persoana fizica sau juridica, cu domiciuliu (sau sediu) stabil in Romania, indiferent de nationalitate, care are cont creat pe MagazlinulCuScule.ro si care este considerat ca fiind potrivit pentru a reprezenta MagazlinulCuScule.ro.

 

PUNCTele castigate prin programul Utilizatori Recomandati nu fac obiectul unei negocieri.

PUNCTele astfel castigata vor intra in contul dvs. doar dupa ce aceasta este finalizata (statusul comenzii "Completa").

PUNCTele de afiliat se aplica la fiecare comanda plasata de catre client, indiferent de numarul de comenzi facute. 

PUNCTele castigate prin programul Utilizatori Recomandati sunt calculate si impartite astfel:

 

Primului afiliat (afiliatul direct) ii revin acelasi numar de PUNCTe din valoarea comenzii ca si clientului, urmand ca urmatorului afiliat (afiliat indirect) sa ii revina 50% din numarul de puncte al afiliatului direct (care este acelasi ca si al clientului), urmand ca la randul lui afiliatul indirect sa imparta 50% din PUNCTele ce ii revin cu afiliatul lui indirect, lantul continuand sa se calculeze dupa exemplul:

Valoare comanda client = 1000 lei

Clientul primeste 1000 PUNCTe

Afiliatul DIRECT primeste de asemenea 1000 PUNCTe

Afiliatul indirect (cel sub care s-a inscris afiliatul direct al clientului) primeste 1000/2=500 PUNCTe

Afiliatul indirect al acestuia (cel sub care s-a inscris afiliatul indirect al afiliatului direct al clientului)

primeste 500/2=250 PUNCTe, PUNCTele urmand a fi injumatatite pana cand se va ajunge la minimul de 1 PUNCT afiliatilor indirecti, sau pana cand nu va mai exista un afiliat indirect.

 

In anumite campanii si promotii ale unor produse, exista posibilitatea ca PUNCTele castigate sa cresca sau sa scada, in functie de tipul promotiei. In cazul promotiilor speciale vor fi puse la dispozitia afiliatilor link-uri dedicate iar disponibilitatea acestora va fi anuntata prin e-mail.

Exista posibilitatea ca PUNCTele castigate sa nu se aplice pentru produsele care deja se afla intr-o promotie speciala sau lichidari de stoc.

Nu se acorda PUNCTe afiliatului care a fost folosit un Cupon Cadou MAgazinuCuScule.ro

Programul de afiliere este valabil si se aplica doar in cazul comenzilor plasate on-line, indiferent de modalitatea de plata sau ridicare a acestora, nefiind valabil in cazul comenzilor plasate telefonic.

Nu vor fi acceptate tentativele de fraudare a programului de afiliere, de orice tip sau natura ar fi ele. Nu vor fi acceptate tentativele de exploatare a slabiciunilor de natura tehnica sau morala a Programului Utilizatori Recomandati.

Nu vor fi validate comisioanele alocate in urma plasarii unor comenzi de pe un cont de client creat de catre un afiliat doar in vederea obtinerii comisionului pe contul sau. Nu vor fi validate comisioanele in cazul in care afiliatul induce in eroare clientii in orice mod sau face afirmatii mincinoase, cu scopul de a-i convinge pe acestia sa faca click pe link-ul de afiliat sau sa foloseasca codul acestuia intr-o comanda.

 

Toate comisioanele sau cererile de plata a comisionaleor care in urma verificarilor de catre personalul MagazinulCuScule.ro cad sub incidenta acestor conditii vor fi considerate invalide si anulate in consecinta.

 

Pentru detalii suplimentare privind Programul Utilizatori Recomandati, ne puteti contacta la adresa office@magazinulcuscule.ro

 

MagazinulCuScule.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare a PUNCTelor, valoarea PUNCTelor, cat si perioada de desfasurare a programului Utilizatori Recomandati, fara o avertizare prealabila.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in  programului Utilizatori Recomandati a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, abilitat sau potrivit pentru a ne reprezenta.

 

Prin participarea la aceasta Campanie, afiliatii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Comentarii

imaginea utilizatorului el.johny

Produse de calitate și prețurile chiar sunt f.bune,recomand!

imaginea utilizatorului cautatorul1970

Am comandat mai multe produse de la acest magazin si sunt foarte multumit raport calitate pret.