Alpha Cards

6 rate fara dobanda prin Alpha Cards

Pe www.MagazinulCuScule.ro puteti achita comenzile în până la 6 rate fără dobândă sau alt comision suplimetar folosind cardurile de credit Alpha Cards emise de Alpha Bank.

 

Pentru a achita comanda dvs. curentă printrun Alpha Card,  urmati urmatorii pasi:

- Adăugați produsele care vă intereseaza in cos;

- Apasati Casa din pagina sau blocul coșului;

- Completați informațiile de livrare și informațiile de facturare solicitate în pagina de finalizare (dacă sunt identice, puteți bifa Este identică cu cea de livrare și platforma va completa automat datele dvs de livrare și în câmpurile de facturare). Dacă sunteți client existent și sunteți autentificat pe site-ul nostru veți putea alege din adresele folosite in comenzi precedente fără a mai fi nevoie să completați din nou toate datele.

- Selectați modalitatea de livrare dorită;

- La modalitatea de plată selectați Card (plătește în siguranță prin Mobilpay). Numărul de rate în care doriți să plătiți îl veți putea selecta în pagina Mobilpay care va detecta automat cardul Alpha Card după numărul acestuia.

- Dacă aveți un cod de voucher introduceți-l în câmpul aferent voucher-ului, dacă nu lăsați câmpul necompletat;

- În câmpul Alte informații introduceți orice alte informatii considerați utile pentru finalizarea cu succes a comenzii dvs. Nu introduceți datele societății, dacă tranzacția este una pentru o societate comercială, acestea se preiau automat in funcție de numele societății și județul din care face parte (verificați dacă numele este scris de forma SC [Nume societate conform CUI] SRL/SA/etc.).

- După ce ați introdus toate datele soliciate, apăsați Previzualizare comandă, verificați dacă datele preluate sunt corecte și dacă sunt, apăsați Plătește Comanda, in caz contrar, apăsați Inapoi si corectați datele incorecte;

- După ce apăsați Platește Comanda veți fi redirectionat pe site-ul procesatorului de card, Mobilpay, unde, printr-o conexiune securizată, vi se vor solicita datele cardului dvs. După ce ați introdus aceste date, apăsați butonul Plătește.

- Dacă aveți activată opțiunea Verified by VISA sau MasterCard Secure Code veți fi redirecționat pe o pagina suplimentară în care vi se va solicta parola dvs stabilită cu banca sau, de cele mai multe ori, primită prin SMS la fiecare tranzacție.

- Dacă plata a fost efectuată cu success, veți fi redirecționat înapoi pe site-ul nostru unde vi se va confirma că am primit cu succes comanda dvs și plata a fost înregistrată. Dacă apare orice eroare în procesul de plată al comenzii, veți fi redirecționat înapoi pe site-ul nostru in pagina de finalizare a comenzii, vi se va afisa eroarea aparută și veți putea alege altă modalitate de plată sau repeta operatia cu alt card.

Vă rugăm să nu întrerupeti încarcarea paginilor procesatorului de carduri și să așteptați redirecționarea acestuia pentru a preveni erorile în procesarea plății.

Dacă întâmpinați orice fel de dificultăți, nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie sau vă vom asista pentru finalizarea cu success a comenzii.

 

Dacă nu dețineți un Alpha Card, puteți aplica online pentru emiterea unuia sau puteți contacta Alpha Bank pentru mai multe detalii.