Livrare Gratuita

Livrare gratuitaOrice comanda cu o valoare mai mare de 300 lei (inclusiv TVA) beneficiaza de livrare gratuita si vor fi livrate prin Nemo Express. Livrarea gratuita se efectueaza in toate localitatile din Romania si nu se percep taxe pe kilometrii suplimentari indiferent de localitatea de destinatie.

 

Este posibil totusi ca, in localitatile in care transportatorul nu are sediu, livrarea sa se faca in maxim 2 zile lucratoare fata de 1 zi cat este de obicei.

 

In sectiunea Informatii Livrare completati datele unde doriti sa fie expediata comanda - poate sa difere de adresa de facturare spre exemplu.

 

In sectiunea Informatii Facturare completati intotdeauna datele care doriti sa apara pe factura, ale dvs. daca sunteti persoana fizica cu adresa de domiciliu din cartea de identitate sau ale firmei pe care o reprezentati daca este cazul cu adresa sediului social sau a unui punct de lucru declarat legal.

 

Aceasta promotie este valabila pana la data de 01.02.2013 01.03.2013 exclusiv pe perioada nedeterminata. Ne rezervam dreptul sa anulam aceasta promotie in orice moment, fara notificare prealabila dar nu pentru comenzile deja plasate.

Comentarii

imaginea utilizatorului Alina Linca

Daca pun comanda in 22 decembrie ajunge pana in 25 decembrie?Multumesc

imaginea utilizatorului Silviu

Da, dar datorita numarului mare de comenzi din aceasta perioada, ar fi preferabil sa plasati comanda cat mai devreme, eventual cu mentiunea sa se faca livrarea pe 23 sau 24. In acest fel, comanda dvs. se livreaza mai devreme si asteapta in sediul curierului din localitatea de destinatie, evitand intarzierile in tranzit cauzate de volumul mare de livrari din perioada sarbatorilor.