PUNCTe Fidelitate

Conditii generale si Regulamentul Programului PUNCTe Fidelitate


PUNCTele de fidelitate sunt oferite clientilor MagaznulCuScule.ro la fiecare comada finalizata (statusul comenzii "Completa").

Pentru a putea participa la acest program, trebuie sa fiti client inregistrat in MagazlnulCuScule.ro, cu o adresa valida de e-mail.

 

Fidelizarea contului dvs se va face automat in timpul crearii contului, netrebuind sa faceti nici o cerere in acest sens.

Atunci cand veti avea confirmarea finalizarii comenzii PUNCTele vor intra automat in contul dvs.

Folosirea contului dvs. de catre o terta persoana este posibila doar cu acordul dvs, PUNCTele acordanu-se contului dvs.

 

Comenzile plasate in acest mod de orice terta persoana folosind contul dvs. inclusiv beneficiile aferente acestor comenzi (reduceri, bonusuri, puncte de fidelitate etc).

Plafoanele de atins precizate mai sus nu includ si costurile de transport

Discounturile si beneficiile oferite dvs. de catre MagaznulCuScule.ro  nu fac obiectul unei negocieri. Discounturile oferite nu sunt fixe ci variaza de la produs la produs, in functie de valoarea totala a comenzi precum si de diversi factori sau indici de piata. 

 

Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare, ne puteti contacta la adresa: office@magazinulcuscule.ro

 

MagaznulCuScule.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.

 

Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Comentarii

imaginea utilizatorului daniel.eremia@yahoo.com

Buna seara! Cum pot transforma cele 1120 de punce in voucher? Doresc sa mai adaug o comanda si vreau sa ma folosesc si de voucher. Multumesc

imaginea utilizatorului silviu

Buna ziua! Solicitati convertirea PUNCTelor in discount la confirmarea telefonica si vom aplica discount-ul aferent pe comanda pentru care se face solicitarea!