Cum vi se pare calitatea produselor noastre

Taburi primare

Excelenta
49% (666 voturi)
Buna
29% (390 voturi)
Satisfacatoare
8% (109 voturi)
Nesatisfacatoare
1% (13 voturi)
Proasta
4% (60 voturi)
Nu am folosit
8% (108 voturi)
Voturi: 1346

Comentarii

imaginea utilizatorului varga alex

Produse bune,indiferent scule electrice sau de mana,eu am cumparat peste 60 de produse si sant multumit de ele.Raport bun pret calitate,recomand cu incredere si altora!Un singur dezavantaj din partea mea,multe scule electruce nu au valiza de plastic!

imaginea utilizatorului TVASILE

nu solicitati pareri despre produsele VOASTRE. VOI NU PRODUCETI NIMIC , DOAR COMERCIALIZATI.puteti solicita numai informatii referitoare la calitatea produselor pe care le comercializati. IM PLUS, DACA VRETI INFORMATII DESPRE ACTIVITATEA VOASTRA: ESTE FOARTE PROASTA. AM POSTAT O COMANDA SI AM ASTEPTAT PESTE CINCI ORE UN TELEFON DE LA VOI PENTRU CONFIRMAREA comenzii.INCA NU AM PRIMIT TELEFONUL. MA VOI GANDI DACA RENUNT SAU NU LA COMANDA.ESTE PUR SI SIMPLU NESIMTIRE DIN PARTEA VOASTRA;COMAND IN SCRIS SI TREBUIE CA CINEVA DE LA VOI SA BINEVOIASCA SA ISI FACA PUTIN TIMP SA MA CONTACTEZE/.DE CE MAI AVETI SAIT CU COMENZI ON LINE ?

imaginea utilizatorului silviu

Stimate domn, ati asteptat 5 ore la o comanda plasata la ora 17:52?! Nu va suparati pe noi dar la aceasta ora aveati de asteptat minim 15 ore pana a 2-a zi la ora 9:00 cand incepe programul de lucru. Ne pare rau totusi ca nu am observat comentariul dvs inainte sa va onoram comanda ca, cu siguranta, ne ceream scuze ca v-am facut sa "asteptati" atat.

imaginea utilizatorului vladbebe25

Spuneti-mi va rog,garantia o primim pe factura,sau e doar verbala in functie de reclamatiile clientilor?

imaginea utilizatorului vladbebe25

Cand comand ceva primesc o factura la mana ca si garantie? Sau aveti garantie in functie de plangerile clientilor? Multumesc!

imaginea utilizatorului silviu

Garantia se acorda in baza numarului de comanda si, desigur, aveti garantia legala ca aceasta va fi onorata prin factura fiscala pe care o primiti impreuna cu orice comanda, noi insa nu va cerem acest document pentru onorararea garantieie. Noi va multumim!

imaginea utilizatorului Florin Matei

Am cumparat mai multe produse din acest magazin,produsele sunt foarte bune raport calitate pret mai putin cu un CLESTE INTERIOR PT EXTRAS RULMENTI 12-38 care sa rupt o gheara la a doua utilizare si nu o mai pot folosi.

imaginea utilizatorului silviu

Multumim pentru feedback si, in acelasi timp, ne pare rau sa auzim ca ati avut neplaceri cu unul dintre produsele noastre. Stiti ca defectul sesizat este acoperit de garantie si il puteti trimite la noi pentru inlocuire? Ne surprinde totusi ca s-a intamplat asa fiind un produs destul de bine vandut si care n-a avut astfel de reclamatii pana acum desi il comercializam de mai bine de 5 ani.

imaginea utilizatorului Florin Matei

Produsul a iesit din garantie.

imaginea utilizatorului silviu

Va referiti la extractorul achizitionat in urma cu 3 ani si 2 luni?

Pagini