Ati folosit scule YATO pana acum?

Taburi primare

Comentarii

imaginea utilizatorului CHIRITA MARIUS-CIPRIAN

Am comandat de 3 ori de aici + ca am mai achizitionat si de la mine din Ploiesti scule de la Yato. Sunt foarte multumit de aceasta firma.

imaginea utilizatorului gned

am cumparat YATO de multe ori. calitate si pret SUPER !!! chiar daca m-am mutat din tara ,de fiecare data cand revin in RO imi cumpar cate ceva de la magazinulcuscule.ro . foarte amabili,serviabili si merita toata lauda. Danke schon !!!

imaginea utilizatorului silviu

Multumim si noi pt. comenzi si cuvintele frumoase!

imaginea utilizatorului vasileSB

folosesc yato de 2 ani si nu am rupt numic in afara de un clichet de 1/4...au trusele foarte complexe si cel putin pe noi ne ajuta ca facem dpanare in trafic
va recomand cu mare incredere si cheile dinamometrice yato...
nu pot spune ca nu exista si alte marci mai bune,dar yato au cel mai bun raport calitate pretj

imaginea utilizatorului Anonim

Ar trebui sa faceti si voi cum fac si alte firme in legatura cu transportul, adica la o comanda de peste 100 sau 150 RON sa scutiti clientul de valoarea transportului. Sunt sigur ca ati avea mult mai multe comenzi.

imaginea utilizatorului aasergiu

foarte bune,fiabile,ofera destula incredere

imaginea utilizatorului Anonim

Sunteti cei mai buni dar o sa ramaneti fara distribuitori ...in curand! Masurile luate de voi o sa va coste pe o parte si o sa castigati pe alta. Nu stiti sa face-ti business sau nu va intereseaza banii patronului vostru?!
Este un site reusit ... succes!!!

imaginea utilizatorului Anonim

lucrez intrun service auto si am cumparat scule yato o trusa de tubulare un extractor pt capete bara si un pistol pneumatic car pana aqm am okazia sa spun ca pana aqm cel putin sunt super multumit mai ales de pistolu pneumatic care mi sa pare o scula foarte buna cu o forta foarte mare care ma scuteste de munca desfaceri de roti care erea un chin pana aqm

imaginea utilizatorului Anonim

preturile sunt cu tva sau fara...?
contravaloarea transportului trebuie sa o platesc eu ...?
pot sa achit la curier cash marfa cumparata de la dvs...?

imaginea utilizatorului silviu

Da preurile sunt cu TVA. Contravaloarea transportului o platiti d-voastra. Marfa se livreaza cu plata la ridicare - ramburs - fara probleme.

Pagini