Ati folosit scule YATO pana acum?

Taburi primare

Comentarii

imaginea utilizatorului freiza_seby

Cumparati cu incredere de la acest '' MagazinCuScule '' cele mai bune preturi la toate produsele comercializate super calitate mai ales la produsele " YATO " eu am comandat de mai multe ori mai multe produse YATO si pot sa garantez ca au o calitate superioara fata de aceleasi produse de pe piata Romaneasca din magazine sau de ori unde sunt facute sa tina nu asa de mantuiala ( Chinezarii ) cum e invadata toata piata Romanasca de ele , asadar cumparati cu incredere orice produs YATO ca nu o sa regretati nici o clipa , celelalte produse comandate si incercate de mine ma refer la produse : " Vorel ; Sthor ; Lund ; Flo " sunt cu ceva mai ieftine ca cele de la YATO dar si de calitate mult - mult mai slaba ca cele de la YATO diferenta foarte mare de calitate , deci daca vreti ceva scule sau aparate electrice , truse de chei , sau orice accesorii durabile puteti sa cumparati cu mare incredere cele de la YATO , in rest doresc sa felicit toata echipa de la MagazinulCuScule sunteti cei mai tari , comunicarea cu clientii , foarte amabili , si servirea in conditii excelente , preturi avantajoase , intr-un cuvant Excelent de nota 10 , va multumesc !

imaginea utilizatorului CHIRITA MARIUS-CIPRIAN

Am comandat de 3 ori de aici + ca am mai achizitionat si de la mine din Ploiesti scule de la Yato. Sunt foarte multumit de aceasta firma.

imaginea utilizatorului gned

am cumparat YATO de multe ori. calitate si pret SUPER !!! chiar daca m-am mutat din tara ,de fiecare data cand revin in RO imi cumpar cate ceva de la magazinulcuscule.ro . foarte amabili,serviabili si merita toata lauda. Danke schon !!!

imaginea utilizatorului silviu

Multumim si noi pt. comenzi si cuvintele frumoase!

imaginea utilizatorului vasileSB

folosesc yato de 2 ani si nu am rupt numic in afara de un clichet de 1/4...au trusele foarte complexe si cel putin pe noi ne ajuta ca facem dpanare in trafic
va recomand cu mare incredere si cheile dinamometrice yato...
nu pot spune ca nu exista si alte marci mai bune,dar yato au cel mai bun raport calitate pretj

imaginea utilizatorului Anonim

Ar trebui sa faceti si voi cum fac si alte firme in legatura cu transportul, adica la o comanda de peste 100 sau 150 RON sa scutiti clientul de valoarea transportului. Sunt sigur ca ati avea mult mai multe comenzi.

imaginea utilizatorului aasergiu

foarte bune,fiabile,ofera destula incredere

imaginea utilizatorului Anonim

Sunteti cei mai buni dar o sa ramaneti fara distribuitori ...in curand! Masurile luate de voi o sa va coste pe o parte si o sa castigati pe alta. Nu stiti sa face-ti business sau nu va intereseaza banii patronului vostru?!
Este un site reusit ... succes!!!

imaginea utilizatorului Anonim

lucrez intrun service auto si am cumparat scule yato o trusa de tubulare un extractor pt capete bara si un pistol pneumatic car pana aqm am okazia sa spun ca pana aqm cel putin sunt super multumit mai ales de pistolu pneumatic care mi sa pare o scula foarte buna cu o forta foarte mare care ma scuteste de munca desfaceri de roti care erea un chin pana aqm

imaginea utilizatorului Anonim

preturile sunt cu tva sau fara...?
contravaloarea transportului trebuie sa o platesc eu ...?
pot sa achit la curier cash marfa cumparata de la dvs...?

Pagini