Starea Comenzii

Puteti urmari in timp real pe magazinulcuscule.ro starea comenzilor in derulare. O comanda poate avea urmatoarele stari:

 

Noua - comanda a fost inregistrata dar nu a fost preluata inca de nici un operator magazinulcuscule.ro. Acest status il gasiti la toate comenzile noi pana va contacteaza un reprezentant al Departamentului de Vanzari pentru confirmarea comenzii (acest lucru se intampla de obicei in ziua comenzii sau cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare de la plasarea acesteia).

 

Confirmata - dupa ce ati fost contactat telefonic de un reprezentant al Departamentului Vanzari si ati confirmat si verificat comanda impreuna cu acesta starea acesteia devine confirmata si urmeaza sa fie procesata de echipa noastra.

 

Comandata - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care a fost trimisa de catre Departamentul Vanzari catre depozit pentru a fi livrata catre Departamentul Livrari.

 

Incompleta - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care a fost trimisa de depozit catre Departamentul Livrari dar din comanda lipseste unul sau mai multe produse. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive printre care mentionam: lipsa unuia sau mai multor produse in stocul fizic, eroare umana la depozit, etc. Este un status cu un caracter pur informativ pentru dumneavoastra iar echipa noastra va incerca sa livreze comanda in forma in care ati plasat-o dumneavoastra initial. Daca acest lucru nu este posibil, un coleg de la Departamentul Vanzari va va contacta din nou si veti stabili daca aceasta pleaca in forma incompleta sau adaugati alte produse similare sau anulati comanda. Nici o comanda nu se livreaza fara a avea toate produsele comandate de dumneavoastra in aceasta decat cu acordul expres din partea dumneavoastra asupra eventualelor modificari.

 

Se Proceseaza - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care toate produsele din aceasta au ajuns la Departamentul Livrari si urmeaza a fi pregatita de expeditie (impachetata, etichetata, etc). De asemenea daca ati ales Livrare Gratuita in Targoviste cand o comanda are aceasta stare inseamna ca este gata de ridicare si urmeaza sa fiti contactat de un angajat al Departamentului Livrari pentru a stabili detaliile livrarii efective.

 

Livrata Curierului - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care aceasta a fost expediata catre firma de curierat (curierul rapid sau Posta Romana). Din acest moment veti putea vedea in comanda si numarul AWB de expeditie sau Nr.-ul de ridicare la Posta Romana.

 

Livrata Clientului - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care am fost notificati de catre dumneavoastra sau firma de curier (care suporta servicii Track & Trace) ca ati primit produsele dar noi inca nu am incasat banii de la curier.

 

Plata Primita - comanda dumneavoastra are aceasta stare in momentul in care curierul ne-a notificat ca a virat banii pe ramburs catre noi dar acestia nu au aparut inca in extrasul de banca.

 

Completa - comanda dumneavoastra a fost finalizata din toate punctele de vedere (ati primit produsele, banii au fost incasati, confirmati, etc).