Lampă cu gaz 1300 °C 30 ml Yato YT-36700

85 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YT-36700
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.375 kg
0

Arzator pe gaz cu aprindere piezo alimentata de gaz butan. Temperatura maxima de functionare atinge 1300º C. Corpul din aluminiu cu suprafata antiderapante are o capacitate de 30 ml, ceea ce permite 60-90 de minute de functionare. Arzatorul este proiectat pentru atelier.Arzatorul este proiectat pentru incalzirea diferitelor elemente, de exemplu, in timpul asamblarii pieselor etanșe ale mașinilor și dispozitivelor, deșurubarea șuruburilor gripate, arderea suprafețelor mici din metal sau lemn, încălzirea, decongelarea, uscarea, contracția materiale termocontractabile, îndoire și termoformare, sudare sau lipici fierbinte. În plus, este perfect pentru multe aplicații casnice, de exemplu pentru aprinderea șemineelor, grătarelor sau cuptoarelor, precum și în gastronomie (de exemplu, crème brulee).

*Lampa se livreaza fara gaz in rezervor.

Manual(e) de utilizare: 

Comentarii

imaginea utilizatorului Aprofirei

Cum se încarc rezervorul?

0
imaginea utilizatorului Tiberiu Grigorescu

Merge și pentru alămit ? La temperatura asta ar trebui.

0
imaginea utilizatorului Grigorescu Tiberiu-Marcel

La alămit merge ?

0
imaginea utilizatorului Silviu

Daca procesul tehnologi la care doriti sa o folositi, inclusiv alamirea pe care doriti dvs sa o faceti, are nevoie de o flacara deschisa la o temperatura de 1300o C, da.

0
imaginea utilizatorului al3xoradea

Buna ziua
Din manualul de utilizare am observat ca lampa are cateva accesorii.Intrebarea mea ar fi daca acestea se livreaza impreuna cu lampa sau separat

Multumesc anticipat

0
imaginea utilizatorului Silviu

Buna ziua, la ce accesorii va referiti? Noi nu reusim sa le identificam in manual? Si noi va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

0