Pistol pentru vopsit cu rezervor de 600 ml Vorel 80902

170 Lei
În stoc
Marca: 
Vorel
Cod: 80902
Greutate: 1.2 kg
0

Descriere produs

Pistolul de pulverizare este folosit pentru lucrările de vopsire. Aerul comprimat este esențial pentru buna funcționare a pistolului. Vopseaua din rezervorul pistolului și aerul comprimat furnizat pistolului creează un amestec de vopsea și particule de aer la ieșirea duzei pistolului.

Noțiuni introductive
Cu ajutorul unei chei, strângeți duza. Verificați etanșeitatea conexiunilor sistemului de alimentare cu aer comprimat. Suflați furtunul de alimentare cu aer înainte de a-l conecta la sistem. Înainte de a utiliza arma, asigurați-vă că a fost curățată și întreținută corespunzător. Asigurați-vă că recipientul cu materialul de acoperire este conectat în așa fel încât să fie sigilat corespunzător.

Reglarea lățimii jetului de pulverizare
Lățimea și forma jetului de pulverizare pot fi schimbate prin rotirea duzei de aer. Forma fluxului poate fi reglată lin de la plat la rotund, în funcție de nevoile dvs. Cantitatea de material de acoperire furnizată fluxului de aer este ajustată de butonul de control. Pe de altă parte, intensitatea amestecului materialului de acoperire cu aerul este setată cu ajutorul butonului de control al pulverizării. Se recomandă setarea fluxului amestecului în așa fel încât să se obțină cele mai mici particule posibile din materialul de acoperire, ceea ce va asigura o distribuție mai bună a materialului de acoperire pe suprafață.

Lucrul cu pistolul
Când folosiți pistolul, distanța dintre orificiul de ieșire a pistolului și suprafața care trebuie acoperită trebuie menținută între 10 și 15 cm. Încercați să conduceți ieșirea pistolului perpendicular pe suprafața de acoperit. Evitați mișcările circulare, acestea vor provoca o distribuție inegală a materialului de acoperire. Se recomandă aplicarea mai multor straturi subțiri decât a unui strat gros.

Reglarea debitului de aer
În funcție de tipul de material de acoperire, cantitatea de aer comprimat trebuie selectată prin reglarea butonului de reglare a presiunii aerului

Curatenie si mentenanta
După terminarea lucrărilor, deconectați pistolul de la sistemul de aer comprimat și goliți rezervorul de materialul de acoperire rămas. Curățați bine rezervorul de material rezidual de acoperire. Curățați temeinic întreaga cale de transport a materialului de acoperire. Curățarea incorectă va reduce performanța fluxului materialului de acoperire. Curățați duza de aer cu o perie înmuiată în solvent. Nu introduceți niciodată întregul pistol în solvent. Nu curățați niciodată găurile înfundate cu obiecte dure, deoarece chiar și daune interne ușoare pot afecta parametrii jetului de pulverizare. După spălarea pistolului, aplicați o cantitate mică de lubrifiant pe părțile mobile ale garniturilor. Strângeți duza materialului de acoperire într-o asemenea măsură pentru a evita scurgerile

Parametrii

  • Presiune [bar]: 2-3,5
  • Ambalaj: cutie color
  • Dimensiunea duzei [mm]: 1.4
  • Dimensiunea cuplajului rapid [inch]: 1/4"
  • Productivitate [l / min]: 118-201
  • Capacitate [L]: 0,6
  • Dimensiune [inch]: 1/4"
Manual(e) de utilizare: 

Comentarii

imaginea utilizatorului CosminP

Raport bun calitate pret.

0
imaginea utilizatorului Scridon Aurel

Am comandat acest pistol de vopsit si sunt foarte multumit merita ,pert bun!

0
imaginea utilizatorului sitaru

detin un pistol de vopsit yato yt-2340 si doresc sa stiu daca merge si pt lacuri pe baza de apa pt lemn?

0
imaginea utilizatorului adampaul62@yahoo.com

am cumparat acest pistol de vopsit dar scapa aer pe la manometru lipseste vreo garnitura

0
imaginea utilizatorului muryv

Buna seara! As vrea sa cumpar acest pistol pentru vopsitul in primavara al unei masini, detin un compresor de 50 litri. As reusi sa vopsesc integral masina sau are cineva o recomandare mai buna pentru pistol?Multumesc, o seara buna!

0
imaginea utilizatorului CataC

Ce compresor trebuie pt pistolul acesta. De 24L este suficient ?

0
imaginea utilizatorului Silviu

Conform manualului, consumul de aer este de 118 - 201 l / min. Cel mai probabil, compresorul dvs. este prea mic pt. acest produs - asta daca nu aveti o butelie care stocheaza aerul si atunci l-ati putea utiliza cu conditia sa faceti pauze care sa permita compresorului sa reincarce butelia.

0
imaginea utilizatorului adicon

Va rog sa-mi spuneti cum arata capacul duzei. Ma intereseaza cate gauri are. Exista variante cu 15 gauri si altele cu 7 gauri. Va multumesc

0
imaginea utilizatorului Catalin Costin

Buna. Acest pistol se livreaza doar cu duza de 1.4? Eu as avea nevoie de minim 1.5. Stima

0
imaginea utilizatorului Silviu

Buna ziua, cu duza de 1.5 este YT-2341 si puteti achizitiona separat valva cu reductie de presiune si manometru YT-2381.

0

Pagini