Statie de lipit cu afisaj digital 48W Yato YT-82455

265 Lei
Stoc epuizat
Marca: 
Yato
Cod: YT-82455
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 2.25 kg
0

Stația profesională de lipit YT-82455 de la Yato este echipată cu un balon cu încălzitor ceramic și vârfuri durabile de viață lungă . Încălzitorul în sine este caracterizat de încălzire și răcire extrem de rapide. Vârfurile, la rândul lor, sunt rezistente la deteriorări mecanice și termice. În plus, stația a fost echipată cu un afișaj digital și butoane responsabile pentru încălzirea rapidă a fierului de lipit la o temperatură de 200, 300 și 400 de grade Celsius, precum și schimbarea scalei (grade C / F) și a butoanelor +/- care permit controlul lin al temperaturii în toată gama.

Fierul de lipit este atașat la stația de lipit prin intermediul unui fir foarte ușor și flexibil într-o manta din silicon. Suportul balonului în sine, împreună cu buretele de lipit, este o parte separată a stației de lipit, datorită căruia îl putem configura în mod liber în funcție de preferințele sau nevoile noastre.

Un alt factor important este amplasarea convenabilă a butonului PORNIT / OPRIT (datorită căruia nu trebuie să deconectăm stația de la sursa de alimentare de fiecare dată după terminarea lucrărilor) și înlocuirea rapidă a siguranței (în cazul unei epuizări, avem acces la aceasta fără a scoate carcasa, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor). stații de lipit).

Manual(e) de utilizare: 

Comentarii

imaginea utilizatorului Stefan33

Letconul este la 24 sau 220V?

0
imaginea utilizatorului Silviu

Nu intelegem intrebarea: daca este statie de lipit si puteti ajusta temperatura inseamna ca letconul are voltaj variabil, nu?! Daca ar fi avut acelasi voltaj 24 V sau 220 V cum s-ar fi putut ajusta temperatura?!

0
imaginea utilizatorului Jean9000

Mie mi-a zis un nene electronist că letconul de la stația asta funcționează la 24V maxim iar variația temperaturii e realizată prin alimentare intermitentă în funcție de temperatura citită de senzor și de temperatura setată.

0