Prelungitor cu împământare cu 3 prize de 3 m Sthor 72351

36 Lei
În stoc
Marca: 
Sthor
Cod: 72351
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.483 kg
0

Prelungitor cu prize împământate, dispozitiv de blocare pentru copii și întrerupător de alimentare în toate prizele. Un cablu solid cu trei fire cu secțiuni transversale crescute într-o manta din PVC face ca prelungitor să poată fi folosit atât acasă, cât și la birou. Poate alimenta cu ușurință receptoare solicitante precum ceainic, grătar electric, fier de călcat, aspirator, robot de bucătărie pentru amestecarea prăjiturilor sau tocat carnea etc.

  • carcasa este realizată din plastic de înaltă calitate, cu găuri și suporturi de montare în partea din spate, permițând prelungitor să fie atașat, de exemplu, de un blat de masă sau de perete.
  • tensiune nominală și frecvență: ~ 230 / 50Hz sarcina maxima ~ 230V: 3500 W
  • Izolația din PVC este foarte rezistentă la deteriorări mecanice și la majoritatea solvenților
  • Protecția copiilor sub formă de clapete din plastic și un mecanism special îngreunează accesul la deschiderile din priză

iluminarea de fundal albastră a comutatorului forma ergonomică a ștecherului facilitează tragerea acestuia din priză rapid și ușor Denumirea  H05VV-F înseamnă un cablu învelit realizat conform standardului armonizat (H) , tensiune nominală 300 / 500V (05) , izolație PVC (V) , înveliș PVC (V) și conductori flexibili (-F) .