Nivelă cu laser electronică 610 mm Yato YT-30400

162 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YT-30400
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.725 kg
0

Descrierea produsului

Nivelă electronică din aluminiu cu laser încorporat pentru transferul măsurătorii la o distanță de aproximativ 20 m. Oferă marcarea precisă a liniilor verticale și orizontale. Parametrii de măsurare sunt citiți pe un ecran LCD mare, iluminat din spate. Le putem înregistra și salva în memoria dispozitivului. Unghiul examinat sau setat de utilizator poate fi transferat la o distanță mai mare utilizând un nivel laser plasat în frunte. Vă permite să proiectați un punct, o linie continuă sau linii care se intersectează în unghi drept. Datorită celor două flacoane încorporate în profil, măsurătorile pot fi făcute într-un mod tradițional. Are funcțiile de salvare a rezultatului măsurătorii și de semnalizare sonoră pentru atingerea parametrilor asumați. Alimentat de baterii de 1,5V.

Scop / cerere

Pentru măsurători precise, linii verticale și orizontale. Determinarea punctelor, liniilor și unghiurilor. Transmite indicații cu ajutorul unui laser.

Metoda de utilizare

Reglați nivelul de spirit, după cum este necesar, folosind fiolele sau setările digitale. Activați laserul și mutați indicațiile în locul dorit, de ex. Pe un perete adiacent.

Parametrii

  • Flacoane [buc]: 2
  • Material: aluminiu
  • Lungime [mm]: 610
  • Laser: da