Lampă stroboscopică cu unghi de masurare 0 - 60 grade Yato YT-7312

187 Lei
(TVA INCLUS)
Stoc epuizat
Marca: 
Yato
Cod Produs: YT-7312
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.833 kg
Lampă stroboscopică cu unghi de masurare 0 - 60 grade Yato YT-7312

Sistem: XENON

Rotatii max: 8000 rpm

Manual(e) de utilizare: 

Comentarii

imaginea utilizatorului SIMA VALENTIN

YATO ...DAR N-AI S-O VEZI,DE DOI ANI MA ROG DE AGENTII DE VINZARI DE LA YATO SA-MI ADUCA UNUL DIN CELE DOUA STROBOSCOAPE DIN CATALOGUL DE PREZENTARE SI ZEROOOOO BARAT,NU AU ASA CEVA ,VIND OUA DAR N-AU NICI MACAR GAINI........SINGURA EXPLICATIE AU VINDUT PISTOALELE STROBOSCOP PT. JOCURILE CU DISCHETA "MARIO"

imaginea utilizatorului silviu

Din pacate acest produs nu se mai importa in Romania. Daca doriti, vi-l putem aduce pe comanda speciala dupa achitarea unui avans de 30%.

imaginea utilizatorului Sima V.

cind reinoiti stocul,,,,,,,,,si cind vreodata aduceti si pt. motoare diesel,am unul de vreo 20 de ani de la unguri si s-au cam inbatrinic componentele si la fiecare solicitare mai cedeaza cite un condesator sau vreo dioda...........astept un raspuns...p.s. ELCON se numeste vechiul dispozitiv....

imaginea utilizatorului manuel_crisan

Am achizitionat un astfel de stroboscop si sunt incantat iar daca vrei sa-l vezi in actiune, acceseaza link-ul de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=WkHULOS2ToE&feature=colike

imaginea utilizatorului Florin Georgescu

De ce ai creat demonstratia ca video PRIVAT si nu public? Ca sa n-o vada nimeni??

imaginea utilizatorului sergiu30

am cumpărat lampa și este foarte utila. am reglat motorul de dacie la 0 grade RAC și la avansul vacumatic și motorul merge ca din fabrica. sunt mulțumit de aceasta lampa.