Reducție 3/4( F ) * 1/2( M ) Yato YT-11671

15 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YT-11671
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.208 kg
0

Dimensiune (A): 3/4" (19 mm)

Dimensiune (B): 1/2" (12.7 mm)

Lungime (L): 55 mm

Diametru(D): 44 mm 

 

Comentarii

imaginea utilizatorului ovidiup.

acest adaptor este de imapact? si daca nu, cu ce difera fata de cel similar dar cu 13 lei, ultimul produs de la aceasta rubrica? care dintre cele doua este mai rezistent?

0
imaginea utilizatorului Silviu

Buna ziua, da, acesta este de impact.

0
imaginea utilizatorului Marius Maxim

Eu am nevoie de o reductie 1(F)*1/2(M). Aveti asa ceva? daca da va rog sa-mi trimiteti detaliile pe email.

0
imaginea utilizatorului Silviu

Nu se fabrica astfel de adaptoare, puteti reduce la dimensiunea dorita utilizand 2 adaptoare: de la 1" > 3/4" si 3/4" > 1/2".

0
imaginea utilizatorului mhozoc

Salut.Care este diferenta intre acesta si yt-1167 ?

0
imaginea utilizatorului Silviu

Buna ziua, nici una. Acest produs este varianta inlocuitoare a YT-1167 care nu se mai fabrica.

0
imaginea utilizatorului elefterescu_adi

Am vazut mai tarziu si am comandat deja adaptorul de care am nevoie, multumesc oricum pentru raspuns si spor la vanzari, sa stiti ca sunteti site-ul meu preferat atunci cand am nevoie sa-mi updatez dulapul de scule din garaj. Pretul, calitatea si promtidudinea va recomanda.

0
imaginea utilizatorului adrianHD

Va salut, am mai comandat produse la dumneavoastra si am fost foarte multumit, am o nelamurire despre aceasta reductie, practic cu ea pot folosi un cap cheie tubulara 3/4, una de 50 mm de exemplu, si un antrenor care are 1/2 patratul? Astept raspuns pentru a sti ce sa iau cand lansez comanda, va multumesc.

0
imaginea utilizatorului Silviu

Va salutam si noi, va multumim pentru cuvintele frumoase. La toate adaptoarele in general, inclusiv la aceasta, cand vizitati pagina unui adaptor, in meniul din stanga cu produsele, veti vedea ingrosate categoria de chei tubulare si categoria de antrenoare cu clichet care se potriveste cu adaptorul respectiv. In cazul acestui adaptor, sunt ingrosate cheile de 1/2" si adaptoarele de 3/4" deci este o reductie de la 3.4" la 1/2" - fiind vorba de o reductie, cum este mentionat si in titlu, aceasta face "reducerea" de la mai mare la mai mic adica de la 3/4" (19 mm) la 1/2 (12 mm).

0