Carucior cu 3 rafturi Yato YG-09096

474 Lei
Stoc epuizat
Marca: 
Yato
Cod: YG-09096
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 9.249 kg
0

Căruciorul profesionist Yato Gastro cu dimensiunile de 950x500x950 mm este o soluție ideală pentru companii de catering mari și mijlocii, cum ar fi hoteluri si restaurante. Construcția acestuia este de înaltă calitate, împreună cu elemente de construcție solide este o garanție pentru mulți ani de funcționare fără probleme.

Căruciorul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest lucru asigură rezistență la rugină și asigură beneficii ridicate de utilizare și curățare ușoară. Îl puteți folosi cu ușurință și in mediul exterior.

În partea de jos a fiecărui raft, există un material fonoabsorbant din spumă specială care diminuează vibrațiile și zgomotul format în timpul transportului.
Caruciorul Yato Gastro este prevazut cu trei rafturi mari cu dimensiunile de 890 x 495 mm. Sunt finisate cu o margine specială care împiedică alunecarea produselor transportate.
Toate marginile căruciorului sunt rotunjite , ceea ce crește suplimentar siguranța în timpul utilizării.

Distanța dintre rafturi este de 280 mm.
Capacitatea de încărcare a fiecărui raft este de 45 kg.

Căruciorul este echipat cu 4 roți cu rulmenți, fabricate din TPR gri de înaltă calitate . Utilizarea materialului dur, dar flexibil, asigură o funcționare foarte silențioasă. Podeaua nu o sa fie zgariată și nici nu o să lăsați urme. Fiind povtante la 360 °, acest lucru permite manevrarea în camere greu accesibile și pe coridoare înguste. De asemenea, două roți sunt echipate suplimentar cu frâne.