Cărucior pentru servit 860 x 530 x 95 cm Yato YG-09091

679 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YG-09091
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 15.3 kg
0

Un cărucior YATO Gastro cu dimensiunile de 860x530x950mm, ideal pentru hoteluri și restaurante, precum și companii de catering.

 Tehnologia de asamblare, fără elemente de conectare vizibile, garantează un aspect elegant, îmbunătățind calitățile vizuale.  Căruciorul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate de tip 201. Acesta garantează rezistența la rugină și asigură valori ridicate de utilizare și întreținere ușoară. Poate fi folosit si in exterior.  

Sub fiecare raft sunt amplasate covorașele de absorbție a sunetului realizate din spumă specială,utilizate pentru a suprima vibrațiile și zgomotul din timpul transportului.  

Trei rafturi mari cu dimensiuni de 820 x 500 mm sunt finisate cu o margine specială, care impiedica alunecare produselor în timpul transportului.  Toate marginile căruciorului sunt rotunjite, ceea ce sporește siguranța în timpul utilizării.  Spațiul dintre rafturi este de 270 mm.  Capacitatea de încărcare a fiecărui raft este de 50 kg.  Căruciorul este echipat cu 4 roți cu rulment, realizate din TPR gri de înaltă calitate. Utilizarea materialului dur, dar flexibil, asigură o funcționare foarte liniștită. Roțile nu zgâria podeaua, nu lasă urme și sunt manevrabile în intervalul de 360​​°. Acest lucru permite manevrarea în încăperile greu accesibile și în coridoarele înguste.  Două roți sunt echipate suplimentar cu frâne.