Masă lucru bucătărie 160 × 70 × H85 + 10 cm Yato YG-09035

958 Lei
Stoc epuizat
Marca: 
Yato
Cod: YG-09035
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 27.124 kg
0

Masa reglabilă cu raft este fabricată din oțel inoxidabil SS201 de înaltă calitate , adaptată pentru utilizare în gastronomie în condiții de utilizare intensivă.
Îmbinările sudate realizate cu atenție și suprafețele netede o fac foarte ușor de curățat .
Blatul mesei este realizat din tablă solidă de 0,8 mm grosime , cu profile de armare suplimentare . În plus, partea superioară este întărită de jos cu o placă de lemn laminată cu grosimea de 20 mm , care o rigidizează și o amortizează și, în același timp, este rezistentă la umiditate. Datorită acestui fapt, blatul poate atinge o capacitate de încărcare de până la 150 kg.
Blatul mesei din spate are unul suplimentaro jantă înaltă de 100 mm , datorită căreia, atunci când masa este așezată pe perete, împiedică reziduurile alimentare să cadă în spatele mesei, sporind semnificativ igiena la locul de muncă.
În plus, raftul fix fix este foarte funcțional și vă permite să utilizați pe deplin spațiul de lucru. Capacitatea sa de încărcare de până la 35 kg vă permite să stocați vase și dispozitive la îndemână.
Picioarele mesei din profile rotunde au o reglare a înălțimii în intervalul de +/- 15 mm , ceea ce permite nivelarea mesei pe suprafețe inegale. În plus, au tampoane din plastic care protejează podeaua împotriva zgârieturilor.
Un avantaj foarte important al meseiYATO are un sistem de răsucire . Când este ambalată, masa se potrivește într-o cutie mică de carton, datorită căreia costurile de transport sunt relativ mici. De asemenea, ocupă puțin spațiu în depozit. Pe de altă parte, procesul de pliere a mesei este foarte rapid și ușor. Soluțiile utilizate garantează o structură foarte stabilă, rigidă și durabilă.