Termos din plastic 48 L Yato YG-09227

764 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YG-09227
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 7.815 kg
0

Containerul de catering izoterm cu o capacitate de 48 l.
Containerul de catering este dedicat restauratorilor, hotelierilor și activităților de catering, de la mici banchete la evenimente mari în aer liber. 
Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistentă la zgârieturi sau lovituri , care protejează împotriva deteriorării în timpul manipulării și transportului.
În interiorul recipientului există un rezervor încorporat din oțel inoxidabil de înaltă calitate , datorită căruia este rezistent la acizi organici și ușor de întreținut.
Un strat special de izolare termică este plasat între rezervor și pereți, menținând temperatura timp de multe ore. În cazul conținutului fierbinte, pierderea de căldură este de numai 5 ° C în 4 ore. În cazul conținutului rece, creșterea temperaturii este de numai 3 ° C în decurs de 4 ore. Performanța de izolare termică a containerului îl plasează în fruntea celor mai eficiente instrumente de catering pentru depozitarea alimentelor.
Termosul are, de asemenea, o supapă specială de decompresie care facilitează deschiderea și elimină problema aspirării capacului atunci când transportați produse fierbinți. Egalizarea presiunii se realizează prin apăsarea supapei.
În plus, containerul are montată o garnitură din silicon de înaltă calitate care împiedică scurgerea conținutului de lichid . Este ușor de păstrat curat datorită posibilității de demontare și a unei forme speciale care facilitează spălarea sub jetul de apa.
Containerul termoizolant este echipat cu două mânere masive din oțel inoxidabil pentru transport ușor și patru zăvoare care închid capacul. Calitatea înaltă și durabilitatea acestor elemente garantează mulți ani de utilizare fără probleme.
Termosul are o ștanțare specială care permite stivuirea containerelor de același diametru, deci este posibilă depozitarea acestora pe o zonă relativ mică