Mixer de masă cu blender de sticlă 1000W Lund 67810

505 Lei
În stoc
Marca: 
Lund
Cod: 67810
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 5 kg
0

Descriere produs

Baterie planetară cu blender de sticlă: 

  • Mixer de 1000 W (maxim 1500 W)
  • Blender de sticlă de 1,5 litri
  • Vas de 4,5 litri din oțel inoxidabil
  • cască de protecție împotriva stropirii
  • buton iluminat 
  • 3 accesorii de amestecare: agitator pentru amestecarea și frământarea maselor, agitator special pentru cârlig pentru frământarea drojdiei sau a aluatului de pâine, bătător pentru biciuirea proteinelor sau a buretelelor
  • 6 viteze de rotație
  • Viteza "Turbo"
  • întrerupător de siguranță
  • bază stabilă cu ventuze
  • manual de utilizare în poloneză

Bateria planetară 67810 îndeplinește cerințele pentru produsele care intră în contact cu produsele alimentare în conformitate cu:

  • 1935/2004 - Regulamentul (CE) privind materialele și articolele destinate să vină în contact cu produsele alimentare
  • 10/2011 - Regulamentul (CE) privind materialele și articolele din plastic destinate să vină în contact cu produsele alimentare

 

Dimensiuni mixer (fără blender): 27 x 32 x 30cm (lungime x lățime x înălțime)

Scop / aplicare

Bateria planetară este utilizată pentru a pregăti mâncarea. Datorită echipamentului extins, este posibil să pregătiți multe feluri de mâncare diferite. O bază stabilă cu ventuze și versatilitate fac mixerul util în fiecare gospodărie.

Metoda de utilizare

Asamblarea și demontarea mixerului
Așezați mixerul pe o suprafață uniformă și stabilă. Asigurați-vă că toate ventuzele de pe bază au prins substratul. Apăsați maneta în direcția săgeții pentru a elibera zăvorul capului de lucru și ridicați-l. Capul se va ridica până la arc, dar ar trebui să-l ridicați manual până la capăt și să vă asigurați că blocarea poziției superioare a capului mixerului a fost activată. Este imposibil să coborâți capul fără să apăsați din nou maneta. Instalați vasul în orificiul de pe bază. Introduceți clapetele de pe baza vasului în adânciturile din jurul perimetrului deschiderii din bază, apoi rotiți vasul în direcția săgeții de pe bază. Acest lucru va bloca castronul în baza mixerului. Verificați corectitudinea asamblării; dacă bolul este fixat uniform și nu poate fi ridicat, înseamnă asamblare corectă.
Instalați capacul bolului în jurul mânerului mixerului. Așezați capacul sub cap astfel încât săgeata de pe capac să indice simbolul lacătului deschis de pe capul mixerului (VI). Asigurați-vă că capacul este la același nivel cu capul și rotiți-l astfel încât săgeata să indice simbolul lacătului închis.
Pe vârful axului trebuie montat un vârf adecvat. Canelurile axului trebuie să se alinieze cu adânciturile din jurul orificiului vârfului. Împingeți vârful în sus și rotiți-l spre simbolul lacătului închis afișat în partea superioară a gulerului vârfului.
Apăsați maneta și coborâți capul mixerului, dispozitivul este gata de utilizare.

Pentru demontare, procedați în ordine inversă la procedura de asamblare.

Asamblarea și demontarea blenderului
Așezați mixerul pe o suprafață uniformă și stabilă. Asigurați-vă că toate ventuzele de pe bază au prins substratul. Asigurați-vă că capul este blocat în poziția în jos. Scoateți capacul prizei blenderului apăsând ușor și ținându-l în zona marcată cu triunghiul, apoi trageți capacul din carcasa blenderului. Așezați borcanul blenderului pe soclul de asamblare și după ce ați găsit o poziție în care baza blenderului este la același nivel cu soclul de asamblare. Întoarceți carafa în direcția săgeții marcate „ÎNCHIS”. Acest lucru va permite ulciorului să se blocheze în fanta de montare. Pentru a vă asigura că ansamblul este corect, verificați dacă ulciorul este la același nivel cu carcasa mixerului și nu poate fi ridicat.
Deoarece există patru poziții posibile pentru atașarea borcanului blenderului, urmați poziția mânerului borcanului blenderului. Selectați-le, astfel încât să nu trebuie să ajungeți la dispozitiv atunci când apucați mânerul ulciorului.
Ulciorul are un capac cu sigiliu și o gaură cu un dop separat. Apăsați capacul și verificați dacă este la același nivel cu marginea ulciorului. Capacul are o filă rotunjită, a cărei formă a fost adaptată pentru a acoperi jgheabul ulciorului. Acest lucru va împiedica stropirea conținutului blenderului în timpul utilizării.
Introduceți capacul astfel încât clapele de pe circumferința sa să se încadreze în crestăturile din orificiul capacului, apoi rotiți-le în sensul acelor de ceasornic.
Pentru a scoate capacul, inversați ordinea.
Capacul vă permite să completați conținutul blenderului fără a întrerupe funcționarea acestuia, minimizând stropirea conținutului ulciorului. Dopul poate fi folosit și ca o ceașcă de măsurare mică pentru bucătărie.
ATENŢIE!
- Când blenderul este montat, nu ridicați capul mixerului. Greutatea ulciorului poate cauza răsturnarea întregului dispozitiv, vărsarea conținutului ulciorului, spargerea acestuia și creșterea riscului de rănire.
- Deoarece blenderul pornește și blenderul atunci când utilizați blenderul, instalați vasul blenderului cu capacul acestuia înainte de a asambla blenderul. Nu este necesar să asamblați vârful. Acest lucru va proteja fusul mixerului în timp ce utilizați blenderul și va reduce riscul de rănire cauzat de fusul rotativ.

Pentru a demonta borcanul blenderului, inversați procedura de asamblare.

Utilizarea dispozitivului
Dispozitivul are un comutator care vă permite să setați mai multe viteze de rotație și o transmisie turbo. Prin setarea comutatorului în poziția selectată, viteza de rotație a agitatorului și a blenderului este setată. Poziția turbo permite utilizarea vitezei maxime. Pentru a-l utiliza, rotiți comutatorul dispozitivului și țineți-l în poziția „Turbo”. După eliberarea presiunii, comutatorul va reveni automat la poziția „0” și dispozitivul va opri rotația motorului. Pozițiile descrise 0-6 nu necesită menținerea apăsată a comutatorului.
ATENŢIE! Înainte de a conecta mufa, asigurați-vă că comutatorul dispozitivului este în poziția „0” - oprit. După conectarea cablului de alimentare la o priză, atunci când este setată la „0”, indicatorul luminos din jurul comutatorului se aprinde intermitent. Orice altă setare între 1-6 și „Turbo” face ca lampa de control să fie aprinsă cu o lumină constantă.

Datorită sfaturilor interschimbabile, mixerul poate fi folosit pentru a amesteca diverse produse alimentare.
Bateria de aluat este utilizată pentru a amesteca ingrediente pentru mase de densitate medie (de exemplu, aluat de drojdie), se recomandă utilizarea setărilor comutatorului în intervalul 1 - 2 atunci când lucrați cu acest sfat.
Bătător pentru biciuirese folosește pentru a amesteca ingrediente pentru mase cu densitate redusă (de ex. prăjiturică, tort pentru clătite), se recomandă utilizarea setărilor comutatorului în intervalul 1 - 4 atunci când lucrați cu acest sfat. Bătător este folosit pentru a bici spumă și frișcă, este recomandat pentru a utiliza setările de comutare în intervalul 5 - 6 atunci când se lucrează cu acest sfat. Se recomandă creșterea treptată a vitezei de rotație a vârfului pentru a evita stropirea excesivă a ingredientelor amestecate. Capacul bolului are o deschidere, datorită căruia puteți adăuga ingrediente suplimentare fără a ridica capul mixerului. Nu depășiți durata maximă de funcționare a dispozitivului: 6 minute. O durată mai mare de funcționare poate duce la supraîncălzirea și deteriorarea ireversibilă a dispozitivului. Dispozitivul are întrerupătoare de siguranță care nu permite pornirea dispozitivului atunci când capul este ridicat, cu un blender montat incorect sau cu capacul prizei blenderului. Acest lucru permite minimizarea riscului contactului utilizatorului cu părțile în mișcare ale dispozitivului. Cu toate acestea, ar trebui să se țină seama de faptul că piesele mobile pot continua să se rotească pentru o perioadă de timp după oprirea motorului.
Nu depășiți capacitatea maximă a bolului și a ulciorului și luați în considerare faptul că ingredientele se pot extinde atunci când sunt amestecate cu aer. Se recomandă să pregătiți mai multe porții mai mici în loc de una mare.
ATENŢIE! Când utilizați blenderul, evitați orice parte a corpului dvs. să intre în contact cu lamele. De asemenea, este interzis să contactați orice obiect cu lamele. Acest lucru poate duce la răniri grave.
Când folosiți blenderul, introduceți ingredientele în ulcior prin orificiul din capac pentru a minimiza stropirea conținutului ulciorului. Este recomandat să nu depășiți volumul de 1,2 litri pentru a evita stropirea excesivă a conținutului ulciorului.
În cazul ingredientelor mari, împărțiți-le în porțiuni mai mici și, dacă acest lucru nu este posibil, puneți-le în ulcior înainte de a porni dispozitivul, apoi instalați capacul și apoi porniți dispozitivul. Nu dezasamblați capacul carafei în timp ce blenderul funcționează.
Blenderul nu trebuie utilizat pentru a zdrobi gheața sau alimentele congelate. Nu se recomandă utilizarea blenderului mai mult de 3 minute.
Temperatura ingredientelor plasate în ulcior nu poate fi mai mare de 80 de grade Celsius

Conținutul pachetului

Produsul este livrat complet, dar necesită asamblare înainte de utilizare. Bateria vine cu un castron cu capac, trei sfaturi pentru mixer, un ulcior pentru blender cu capac.

Parametrii

  • Frecvență [Hz]: 50
  • Tensiune [V]: 230
  • Greutate netă [kg]: 4
  • Dimensiuni [lungime x lățime x înălțime]: 375 x 225 x 315 [mm]
  • Clasa de protecție: II
  • Putere [W]: 1000
  • Putere maximă [W]: 1500
  • Tipul lucrării: part-time S2 (KB) [min]: 6
  • Capacitatea bolului [l]: 4.5
  • Capacitatea ulciorului [l]: 1,5
  • Număr de niveluri de rotație / viteză: 6