Oală medie cu capac 40 x 26 32l Yato YG-00051

404 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YG-00051
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 7 kg
0

Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x26cm și o capacitate de 32 litri.Oala YG-00051 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepararea tuturor tipurilor de mâncare. Acesta este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate 21/0 , dezvoltat special pentru industria alimentară. Cel mai important avantaj al acestor vase realizate din oțeluri este o conductivitate termică cu până la 30% mai mare în comparație cu vase convenționale din oțel 304.

Produsele Yato Gastro se caracterizează prin rezistența crescută la deteriorări mecanice, acizi organici și detergenți, ele fiind rezistente la frecare intensă și spălarea în mașina de spălat vase Foarte important, vase din oțel inoxidabil 21/0 nu conțin substanțe nocive pentru sănătatea oamenilor, mangan și nichel.

Designul special al fundului oalei distribuie căldura uniform pe întreaga suprafață inferioară, sporind astfel gradul de căldură și eficiența gătitului. Această soluție reduce riscul arderii alimentelor. Inserția feromagnetic în fundul oalelor YATO Gastro permite utilizarea pe orice fel de mașini de gătit, cum ar fi:

- aragaz;

- plite cu inductie;

- plite cu gaz;

- plite ceramice;

Pereții laterali ai vasului și capacul sunt realizate din oțel gros, cu o tratare de inalta caliate fața de standardul materialelor de bucatarie, otel inoxidabil de tip 304.

Grosime: 3.5 mm