Masină de ambalat alimente în vid 140W Lund 67880

195 Lei
În stoc
Marca: 
Lund
Cod: 67880
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 1 kg
0

Descrierea produsului
Mașină LUND de ambalat în vid pentru alimente cu o putere de 140 W - dispozitiv complet automat pentru ambalare în vid

- funcționare simplă și convenabilă

- lățime maximă a foliei 22 cm, lungime după cum este necesar

- funcționare stabilă datorită picioarelor din cauciuc

- întrerupător de siguranță

- buton de sigurantă „Seal”

Dimensiuni ambalaj: 26 x 16 x 5,5 cm (lungime x latime x inaltime)

Scop/aplicare
Mașina de ambalat în vid este utilizată pentru ambalarea în vid a produselor alimentare în pungi speciale concepute în acest scop. Datorită unui astfel de ambalaj, alimentele își păstrează prospețimea și valoarea nutritivă pentru mai mult timp.

Sfaturi pentru ambalarea în vid
- Pentru cele mai bune rezultate, ambalați alimente proaspete în vid.
- Dacă calitatea alimentelor se deteriorează, ambalarea în vid poate întârzia procesul, dar nu îl va opri niciodată. Bacteriile și microorganismele anaerobe care pot funcționa într-un mediu cu oxigen scăzut încă deteriorează calitatea alimentelor.
- Gătitul, dezghețarea și încălzirea alimentelor ambalate în vid în apă păstrează gustul alimentelor și ușurează păstrarea lor curată.
- Când încălziți alimente ambalate în vid cu ajutorul cuptorului cu microunde, faceți întotdeauna punga cu găuri în mai multe locuri pentru a permite aerului cald să iasă.
- Alimentele ambalate în vid pot fi încălzite prin scufundare și încălzire în apă caldă, temperatura apei nu trebuie să depășească 75 de grade C.

La ambalarea cărnii și a peștelui , se recomandă introducerea alimentelor în congelator timp de 1-2 ore.

La ambalarea brânzeturilor, se recomandă ambalarea acestora după fiecare utilizare. Dacă se folosește o pungă suficient de mare, aceasta poate fi refolosită după tăierea sigiliului.

Metoda de utilizare
Ambalare în vid
- Ridicați capacul dispozitivului. Dacă capacul este închis cu zăvorul, apăsați zăvorul în jos, deblocați-l și apoi ridicați-l.
Există un întrerupător de siguranță în interiorul dispozitivului, care vă va permite să porniți dispozitivul numai după ce capacul este închis corespunzător. Nu trebuie apăsat cu capacul deschis, este interzisă blocarea întrerupătorului de siguranță.
- Pregătiți punga pentru utilizare în mașina de ambalat. Trebuie folosite numai pungi speciale destinate utilizării la mașinile de ambalat în vid. Punga poate fi tăiată pentru a se potrivi cu dimensiunea produsului ambalat. Trebuie amintit că cele trei margini ale pungii sunt sigilate din fabrică, iar marginea tăiată trebuie să fie uniformă și nu mai lată de 22 cm. Atunci când alegeți dimensiunea, asigurați-vă că rămân cel puțin 5 cm din pungă de la marginea acesteia până la produsul ambalat.
- Așezați punga peste banda de încălzire și marginea acesteia să fie securizată complet în interiorul garniturii capacului.
- Aliniați ambele părți ale pungii astfel încât să nu se formeze îndoituri, pliuri sau riduri.
- Conectați dispozitivul la sursa de alimentare. Închideți capacul, apăsați și mențineți apăsat.
- Procesul de aspirare a aerului si sigilare va incepe automat, ceea ce va fi indicat prin aprinderea becului de pe carcasa aparatului.
- După terminarea procesului de ambalare, lumina se stinge. În acest caz, deconectați dispozitivul de la sursa de alimentare, deblocați zăvorul capacului apăsând butonul de blocare.
- Ridicați capacul și scoateți punga cu produsul ambalat.

Conținutul pachetului
- mașină de ambalat în vid
- manual de utilizare
Parametrii
Frecvență [Hz]: 50
Tensiune [V]: 230
Greutate netă [kg]: 0,8
Grad de protecție [IP]: IPX0
Dimensiuni [lungime x latime x inaltime]: 260 x 160 x 55 [mm]
Clasa de protectie: II
Putere [W]: 140
Lățimea sacului (max) [mm]: 22
Debit de aer [l/min]: 11
Presiune negativă generată [kPa]: de la -40 la -60