Container policarbonat GN 1 / 1, 19.5 L Yato YG-00392

68 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YG-00392
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 1.208 kg
Dimensiuni: 530 mm × 325 mm × 150 mm
0

Container Gastronorm YG-00392 din policarbonat cu dimensiuni GN 1 / 1, 150 mm și capacitate 19.5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996.

Containerul YATO Gastro este fabricat din policarbonat de înaltă calitate, care are o rezistență foarte mare la deteriorare mecanică, oferind o durată de viață foarte lungă.

Acestea sunt destinate utilizării profesionale în restaurante, baruri sau restaurante. Ele sunt folosite în principal pentru depozitarea alimentelor, condimentelor etc. Proprietățile excepționale le permit să fie utilizate în condiții de refrigerare sau congelare la temperaturi de până la -40°C. Ele sunt de asemenea ideale pentru temperaturi mai mari de până la 99°C, in acest fel ele pot fi folosite pentru a stoca alimente calde, dar acestea nu sunt destinate utilizării în cuptor.

Containerul YATO Gastro are o suprafață foarte netedă, fiind ușor de curățat și intretinut. De asemenea, este posibil să le spălați în mașini de spălat vase. Acestea nu absoarb mirosurile sau aromele, astfel încât după spălare pot fi folosite pentru a stoca alte produse. Avantajul semnificativ al acestor containere este și scara exprimată în litri, ceea ce facilitează controlul conținutului. O atenție deosebită a fost acordată detaliilor cum ar fi colțurile rotunjite sau marginile netede care asigură un nivel ridicat de siguranță și igienă. Ranforsarea suplimentară de-a lungul fiecărui container il intaraste, protejându-l de îndoiri în timpul funcționării, dar si permite depozitarea supra-etajată a Gastronoamelor Yato.