Nivelă magnetică din aluminiu cu 2 bule 600 mm Yato YT-30061

34 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YT-30061
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 0.48 kg
0

Descrierea produsului

Nivelă magnetică realizată dintr-un profil de aluminiu stabil. Echipat cu 2 flacoane din sticlă acrilică umplute cu un lichid galben care îmbunătățește vizibilitatea. Datorită celor mai noi soluții tehnologice, flaconul are un efect clar de lupă. Suprafața lustruită în oglindă de sub flacon creează o impresie de iluminare, ceea ce face mai ușoară observarea și măsurarea precisă. Flacoanele indică verticală și orizontală. Acestea sunt încadrate într-un material absorbant de șocuri.
În suprafața inferioară de măsurare, un magnet puternic este plasat pe toată lungimea, asigurând o aderență puternică la oțel / și alte suprafețe magnetice /. Acest lucru facilitează munca în timpul asamblării structurilor, plasarea profilelor pentru lucrări de gips-carton etc.
Corpul are un mâner finisat cu plastic. Barele de protecție pentru margini sunt, de asemenea, fabricate din acest material, protejând în mod eficient nivelul spiritului împotriva efectelor impactului accidental. Merită menționat un orificiu special pentru agățarea nivelului de spirit, de ex. Pe un perete de scule sau pe un raft de magazin. Profilul din aluminiu este fixat permanent cu un strat de lac praf.
Precizia nivelului de spirit este de 0,5 mm / m. Modele disponibile: 60, 80, 100 și 120 cm.

Scop / cerere

Nivelă magnetică pentru determinarea precisă a nivelului. Cu un magnet puternic pentru aderența la structurile de oțel. Pentru lucrări profesionale de construcție și renovare, poziționarea precisă a mașinilor de spălat, frigiderelor, mobilierului etc. Recomandat în special pentru lucrările cu profile pentru gips-carton.

Metoda de utilizare

Așezați nivelul de spirit pe planul testat cu suprafața magnetică și observați poziția bulei de aer în flaconul corespunzător. Poziția balonului între liniile selectate indică verticală sau orizontală.

Parametrii

  • Flacoane [buc]: 2
  • Greutate [g]: 0,480
  • Material: aluminiu
  • Lungime [mm]: 600
  • Tip: Magnetic