Scară telescopică din aluminiu 3.8m, 13 trepte Vorel 17700

498 Lei
Stoc epuizat
Marca: 
Vorel
Cod: 17700
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 11 kg
0

Descriere produs

Scară telescopică din aluminiu cu o lungime maximă de 3,8 m. 13 grade. Datorită designului telescopic, acesta poate fi aliat d răspândit pe orice lungime de până la 3.8m în funcție de nevoile utilizatorului. Capacitate maximă de încărcare 150kg. Când este pliat, măsoară 88*47*8cm și ocupă foarte puțin spațiu. Acesta poate fi depozitat convenabil în apartamente, pivnițe sau celule, deoarece nu necesită o suprafață mare. De asemenea, este foarte convenabil pentru transport. Se potrivește liber în portbagajul autoturismelor și nu mai aveți nevoie de un autobuz sau o mașină cu un suport pentru acoperiș pentru a-l transporta. Dimensiunile mici și greutatea vă permit, de asemenea, să-l transportați în siguranță, fără a vă face griji cu privire la deteriorarea sau zgârierea pereților, mobilier, etc.
Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate. Profilele telescopice și treapta sunt realizate din aluminiu. Pe de altă parte, toate conexiunile de treaptă cu telescoape sunt realizate din nailon - un material rezistent la temperaturi scăzute (nu se sparge în frig) și efectele de pătrundere a vremii (nu se năruie după câțiva ani). Calitatea înaltă este confirmată de certificatele de conformitate cu standardele EN131 sau CE.
În plus, scara are suprapuneri anti-alunecare care cresc aderența la sol și o protejează de zgârieturi. Treapta are o suprafață special rhyfed, reducând riscul de alunecare a piciorului.
Scara are convenabil de utilizat și încuietori sigure pentru utilizator, datorită cărora desfășurarea și plierea este ușoară, prevenind în același timp plierea accidentală a scării. Utilizarea unei curele de nailon puternice și durabile protejează scara de a fi întinsă în timpul manipulării.

Scop / Cerere

datorită designului său telescopic special, este posibil să-l utilizați acasă, în grădină, în grădinile all-parcelă, pe șantier, la locurile de muncă sau într-un depozit

Date tehnice

Brand Vorel, Nou
Greutate brută (kg) 11.0000
Lungimea maximă 3,8 m
Numărul de trepte 13
Capacitate maximă de încărcare 150 kg
Dimensiune complexă 88*47*8cm
Material Aluminiu

 

 

Manual(e) de utilizare: