Cărucior transport containere GN1/1 Yato YG-09070

762 Lei
În stoc
Marca: 
Yato
Cod: YG-09070
Fabricat in: 
Polonia
Garantie: 
24 luni
Greutate: 14.389 kg
0

Căruciorul de transport YATO, dimensiuni 380x550x1700 mm , permite transportul a 15 containere GN 1/1 sau 30 containere GN 1/2.

Este destinat utilizării profesionale în unitățile de catering.

Căruciorul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, tip 201. Acest lucru asigură rezistență la rugină și asigură beneficii ridicate de utilizare și curățare ușoară.

Datorită construcției solide a profilelor groase de 0,9 mm , căruciorul de transport este extrem de stabil și fiecare raft poate suporta o sarcină de până la 40 kg. Ghidaje

distanțate de 80 mm cuconstrucția specială în formă de M garantează o întreținere stabilă a containerelor GN. Acest tip de profil permite reglarea suplimentară a distanței dintre nivelurile individuale cu 20 mm.

Pe ambele părți ale căruciorului există încuietori speciale, ușor de utilizat, care protejează containerele de alunecarea în timpul transportului.

Căruciorul este echipat cu 4 roți cu rulmenți, fabricate din TPR gri de înaltă calitate. Utilizarea materialului dur, dar flexibil, asigură o funcționare foarte silențioasă. Roțile nu zgârie podeaua, nu lasă urme pe ea și sunt rotite în intervalul de 360 ​​°. O face posibilămanevrând în camere greu accesibile și pe coridoare înguste. Două roți sunt echipate suplimentar cu frâne.