Afumătoare portabilă de grădină dotată cu 2 module cu bol și grătar cromat . Permite prepararea independentă a produselor tradiționale: mezeluri, cârnați, pește și brânză afumată cu 2 metode - cald și rece
grătar
Produsul poate fi folosit ca gratar, caz in care partea superioara a camerei gratarului trebuie demontata, iar capacul trebuie asezat direct pe camera inferioara.
FUMAT, Aburire
Când utilizați produsul pentru gătit cu abur sau ca afumător, utilizați ambele părți ale camerei grătarului și capacul. Pune focul în bolul inferior și lemnele pentru afumat pe grătarul vasului. Lemnul nu poate arde, ci doar fumează, așa că trebuie să fie înmuiat în prealabil sau să folosiți un produs disponibil în comerț. Dacă lemnul este tăiat în bucăți prea mici, acestea trebuie așezate pe folie de aluminiu sau tăvi. Puneți un vas pe cârligele superioare și umpleți-l cu apă, la care puteți adăuga ierburi pentru aromă. Apa din vasul superior va împiedica uscarea alimentelor în timpul fumatului. Așezați grătarul pe vasul pe care vor fi așezate alimentele de aburit. Alimentele destinate fumatului trebuie agățate de cârligele atașate de
barele capacului